Jozefina Traboini

     Jozefina Traboini   Emri: Jozefina (Gjyzepina) Mbiemri: Mirashi (Traboini) Datëlindja: 1/4/1961. Vëndlindja Shkodër. Vëndbanimi: Tiranë. Rruga ‘Irfan Tomini’; Rome ‘Via Cipriani’ 27-00042 Anzio Gjëndja Civile: E martuar me dy fëmijë 21 dhe 16vjeç. Me Carta soggiorno Italiane dhe … Continue reading