Ali R. Berisha

   Ali R. Berisha     Ka lindur me 20. 7. 1942. Shkollën fillore ka krye në Baran dhe në Deçan, Gjimnazin në Pejë, studimet në Fakultetin Filozofik – Dega Gjuhë dhe Letërsi Shqipe, në Universitetin e Prishtinës. Vendësisht ka punuar … Continue reading