“The secret Rescue”- is a story of a courage journey…The American writer, Cate Lineberry: “The secret Rescue”- is a story of a courage journey across not only a foreign landscape, but the topography of the Albanian human spirit as well” ( Interview with the american author of “The Secret Rescue” – Cate Lineberry) / Interviewed by Raimonda MOISIU

    “The secret Rescue”- is a story of a courage journey…The American writer, Cate Lineberry: “The secret Rescue”- is a story of a courage journey across not only a foreign landscape, but the topography of the Albanian human spirit … Continue reading

Mbresa nga përurimi i përbashkët i librave “Fli të bëhet natë” (poezi), Mimoza Anna – BERISHA dhe “Refleksione lirike” (kritikë letrare), Zejnepe Alili – REXHEPI. / Pallati i Kulturës – Durrës, 2014.

    Mbresa nga përurimi i përbashkët i librave “Fli të bëhet natë” (poezi), Mimoza Anna – BERISHA dhe “Refleksione lirike” (kritikë letrare), Zejnepe Alili – REXHEPI. Pallati i Kulturës – Durrës, 2014.       E diel, 17 gusht… … Continue reading