Plaka:“Kemi detyrimin të përballemi seriozisht e korrektësisht me të shkuarën tonë diktatoriale” (Intervistë me gazetarin, përkthyesin dhe studiuesin, Armand Plaka) / Intervistoi Raimonda MOISIU

    Plaka:“Kemi detyrimin të përballemi seriozisht e korrektësisht me të shkuarën tonë diktatoriale”   (Intervistë me gazetarin, përkthyesin dhe studiuesin, Armand Plaka)   Armand Plaka është gazetar, përkthyes e studiues, diplomuar për gjuhë e kulturë gjermane nga Universiteti i … Continue reading