Një mozaik në letërsi ( Recension rreth Veprës Letrare ” Diademë Letrare” të autorit Flori Bruqi ) / nga Prof.dr.Rasim Bebo ; Addison ,Chikago, nëntor 2013

    Një mozaik në letërsi ( Recension rreth Veprës Letrare ” Diademë Letrare” të autorit Flori Bruqi )   nga Prof.dr.Rasim Bebo Addison ,Chikago, nëntor 2013   Mr.Sci.Flori Bruqi, morri rrugёn dhe ndaloi te zalli i lumit, këtu ulur … Continue reading