Filmi dokumentar “IDENTITET NË TELAJO” / Nga Irena Toçi

Ftesë   INSTITUTI I LIBRIT DHE I PROMOCIONIT RADIOTELEVIZIONI SHQIPTAR (Drejtoria e Programeve Satelitore) MUZEU HISTORIK KOMBËTAR dhe SHTËPIA BOTUESE TOENA organizojnë Shfaqjen e filmit dokumentar “IDENTITET NË TELAJO” (me piktorët shqiptarë të plenerit në kolonitë e piktorëve të organizuara … Continue reading

Ordubad: una Ciudad Maravillosa, Antigua e Inolvidable. (SERQqapisi Newspaper in Nakhchivan, Republic of Azerbaijan ) / By : Peter Tase

Ordubad: una Ciudad Maravillosa, Antigua e Inolvidable.   SERQqapisi Newspaper in Nakhchivan, Republic of Azerbaijan     By  Peter Tase   Ordubad: una Ciudad Maravillosa, Antigua e Inolvidable /  By Peter Tase Click to read :   bugun 12.11.2014 (1) … Continue reading