Filmi dokumentar “IDENTITET NË TELAJO” / Nga Irena Toçi

Ftesë

 

INSTITUTI I LIBRIT DHE I PROMOCIONIT

RADIOTELEVIZIONI SHQIPTAR (Drejtoria e Programeve Satelitore)

MUZEU HISTORIK KOMBËTAR dhe SHTËPIA BOTUESE TOENA

organizojnë

Shfaqjen e filmit dokumentar

“IDENTITET NË TELAJO”

(me piktorët shqiptarë të plenerit në kolonitë e piktorëve të organizuara në rrethin e Vlorës).

Ideja dhe realizimi, Klodiana Kadillari

(prodhim i Radiotelevizionit Shqiptar, Drejtoria e Programeve Satelitore).

                         ditën e mërkurë, datë 19 nëntor 2014, ora 18.00

 

Film dokumentar – piktoret

 

 

irena toci

 

Irena Toçi
Drejtore ekzekutive
 

Instituti i Librit dhe i Promocionit

Rruga “M. Gjollesha”
K.P.1420
Tirane – Albania
Tel. ++355 422 40 116; 422 58 893

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s