Presionet ndaj fjalës së lirë. Banda pro qeverisë kërcënon me jetë gazetarin / Unioni i Gazetarëve të Shqipërisë

    Presionet ndaj fjalës së lirë. Banda pro qeverisë kërcënon me jetë gazetarin    Unioni i Gazetarëve të Shqipërisë http://www.index.al/index.php/lajme-sot/aktualitet/24755-presionet-ndaj-fjales-se-lire-banda-pro-qeverise-kercenon-me-jete-gazetarin?fb_action_ids=10204205348687535&fb_action_types=og.comments       Unioni i Gazetareve Shqiptare eshte i shqetesuar nga kercenimet e perseritura me kanosje ndaj gazetarit Arben … Continue reading

Përkthyesi Skënder Luarasi dhe këndvështrimi i studjuesit Agron Tufa. / Nga Petro S . Luarasi

Përkthyesi Skënder Luarasi dhe këndvështrimi i studjuesit Agron Tufa.   Në median ‘’Start’’ lexova shkrimin ‘’Përkthimi në Shqipëri: zanafilla e dy paradigmave të përkthimit’’ të zotit Agron Tufa, shkrimtar, studjues e pedagog i letërsisë së huaj në UT. Ndër të … Continue reading