Fatmir Minguli – Përsiatje për ” Antologjinë poetike” – Fluturim pulëbardhash – Botim i studios ” Emar-design & publicity ” Durrës

 Fatmir Minguli – Përsiatje për ” Antologjinë poetike” – Fluturim pulëbardhash – Botim i studios ” Emar-design & publicity ” Durrës   Dhe pak ditë para se të mbyllej jeta e vitit 2014, në dritë doli Antologjia poetike durrsake e … Continue reading