“Masa dhe pushteti” Vepër sociologjiko-filozofike (Në dy vëllime) – ELIAS KANETI – *Laureat i Çmimit Nobel / Përktheu nga orgjinali: Aristidh Ristani

ELIAS KANETI – *Laureat i Çmimit Nobel “Masa dhe pushteti” Vepër sociologjiko-filozofike (Në dy vëllime) Përpjekjet për t’i njohur kombet me rrënjë e me degë kanë vuajtur në më të shumtën e rasteve prej një të mete thelbësore. Kërkohej një … Continue reading