Contre le Vent – Opal Ingram

Contre le Vent 

by Opal Ingram

http://www.lulu.com/shop/opal-ingram/contre-le-vent/paperback/product-23635532.html

List Price: $12.00
Price: $9.60
You Save: $2.40 ( 20% )
Prints in 3-5 business days
Alejandro s`est rendu compte qu`il s`appretait a faire un grand changement. Rachel etait assis halent sur la couetteen sole violetteavec une main sur son magazine etun devantsa tasse de choclate at chaud.

Product Details

ISBN: 9781387795307
Edition : 1
Publisher: Lulu Publishers
Published; May 8, 2018
Language: French
Pages: 32
Binding ; Perfect-bound Paperback
Interior Ink: Black & white
Weight: 0.21 lbs.
Dimensions (inches) ; 6 wide x 9 tall
Product ID: 23635532

 

Opal Ingram

*Vullnet Mato fiton Çmimin e I dhe *Medaljen “Frang Bardhi” në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS

*Vullnet Mato fiton Çmimin e I dhe *Medaljen “Frang Bardhi” në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS     GRUA, MOS PROVO TË VDESËSH!…   Grua, për pak sa s’më ike, nga gripi i rëndë… … Continue reading

Daniela Xhani Kreka fiton Çmimin e II në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS

Daniela Xhani Kreka fiton Çmimin e II në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS     Heshtja   Ajo ka këmishë të gjatë deri në nyje, ka sy, duar, gojë, trup që i shkon vjeshtës … Continue reading

Arjana Bytyqi fiton Çmimin e II në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS

Arjana Bytyqi fiton Çmimin e II në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS     DEHJE   Njëmijë ëndrrave, si në botën e përrallave U treta ishullit të pritjes për të vetmin shtegtim Ku thurnim … Continue reading

Petrit Sulaj fiton Çmimin e III në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS

Petrit Sulaj fiton Çmimin e III në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS     TI JE E MENÇUR   Ti je e mençur se linde pasi unë e gjeta dhe e lashë rrugës mençurinë. … Continue reading

Entela Kasi fiton Çmimin e III në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS

Entela Kasi fiton Çmimin e III në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS     Me flatra tempullit   Kur ti shkoje Kryezot N’ kishën tënde E n’gluë t’Buzukut flisje….. Për me ndigluom Zoti N’dashuni … Continue reading