Shtëpia Botuese ATUNIS publikon vëllimin poetik “Sfidë në heshtje” të autores Flora Idriz Peçi dhe recension nga Adem Xheladini.

  Shtëpia Botuese  ATUNIS  publikon vëllimin poetik “Sfidë në heshtje”  të autores Flora Idriz Peçi  dhe recension nga Adem Xheladini.     Recension    Sfidë në heshtje: Vështrim mbi vëllimin poetik të Flora Peci   Një rrugëtim i pasosur drejt shpresës së … Continue reading