Kalendari poetik: Vojka Smiljanić-Đikić (1932-2016) / Përgatiti materialin Maksi Rakipaj

Vojka Smiljanić-Đikić Kalendari poetik: Vojka Smiljanić-Đikić (1932-2016) U lind më 29 shtator 1932 Vojka Smiljanić-Gjikiç, poete, përkthyese e njohur bosnjake. Studioi Romanistiskë në Universitetin e Beogradit. Ka botuar dhe antologji të poezisë algjeriane (bashkëshorti i saj, Osman Gjikiç, ka qënë … Continue reading