Poezi nga Petraq Risto

Poezi nga Petraq Risto   PLAGËT NË FLUTURIM… Plagët e trupit në qiell dhembin më pak Ngaqë i largohesh kujtesës së Tokës Dhe afrohesh te shtëpia e engjëjve. Ose ngaqë fluturimi është shpirtëzim Dhe plagët janë në mish. Plagët e … Continue reading