*Vullnet Mato fiton Çmimin e I dhe *Medaljen “Frang Bardhi” në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS

*Vullnet Mato fiton Çmimin e I dhe *Medaljen “Frang Bardhi” në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS     GRUA, MOS PROVO TË VDESËSH!…   Grua, për pak sa s’më ike, nga gripi i rëndë… … Continue reading

Daniela Xhani Kreka fiton Çmimin e II në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS

Daniela Xhani Kreka fiton Çmimin e II në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS     Heshtja   Ajo ka këmishë të gjatë deri në nyje, ka sy, duar, gojë, trup që i shkon vjeshtës … Continue reading

Arjana Bytyqi fiton Çmimin e II në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS

Arjana Bytyqi fiton Çmimin e II në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS     DEHJE   Njëmijë ëndrrave, si në botën e përrallave U treta ishullit të pritjes për të vetmin shtegtim Ku thurnim … Continue reading

Petrit Sulaj fiton Çmimin e III në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS

Petrit Sulaj fiton Çmimin e III në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS     TI JE E MENÇUR   Ti je e mençur se linde pasi unë e gjeta dhe e lashë rrugës mençurinë. … Continue reading

Entela Kasi fiton Çmimin e III në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS

Entela Kasi fiton Çmimin e III në konkursin letrar ” Frang Bardhi- 2017″ organizuar nga Galaktika Poetike ATUNIS     Me flatra tempullit   Kur ti shkoje Kryezot N’ kishën tënde E n’gluë t’Buzukut flisje….. Për me ndigluom Zoti N’dashuni … Continue reading

Galaktika Poetike ATUNIS vlerëson me Medaljen ” Frang Bardhi” për kontributin në vite, si poet, shkrimtar por dhe editor autorin Ramadan Mehmeti

Galaktika Poetike ATUNIS vlerëson me Medaljen ” Frang Bardhi”  për kontributin në vite, si poet, shkrimtar por dhe editor autorin Ramadan Mehmeti Bordi Drejtues i Galaktika Poetike ATUNIS ka vlerësuar me Medaljen ” Frang Bardhi”  për kontributin në vite, si … Continue reading

Galaktika Poetike ATUNIS vlerëson me Medaljen ” Frang Bardhi” për kontributin në vite, si romancier, dramaturg dhe studiues shkrimtarin Ferhat Cakaj ( Pas vdekjes)

Galaktika Poetike ATUNIS vlerëson me Medaljen ” Frang Bardhi”  për kontributin në vite, si romancier, dramaturg dhe studiues shkrimtarin Ferhat Cakaj ( pas vdekjes) Bordi Drejtues i Galaktika Poetike ATUNIS ka vlerësuar me Medaljen ” Frang Bardhi”  për kontributin në … Continue reading

Autorja Diella Çitaku më datën 1 Dhjetor 2017 , në orën 12 -00 , në Institutin Albanologjik bën promovimin e veprave poetike: “Mjegulla ka sy” dhe “Brengë e uritur”

Autorja Diella Çitaku më datën 1 Dhjetor 2017 , në orën 12 -00 , në Institutin Albanologjik bën promovimin e  veprave poetike:  “Mjegulla ka sy” dhe “Brengë e uritur”   Autorja Diella Çitaku më datën 1 Dhjetor 2017 , në … Continue reading