Poezi nga Adem Zaplluzha

Poezi nga Adem Zaplluzha   KURSE SHIU IDHNAK TROKET Nëse i lëndojmë degët e lëmekura Rrënjët i zhveshin këmishët Vrapojnë të pakontrolluar rrugëve Nëpër çatitë e dyshimta Ngjajnë me somnambulët Po ashtu edhe njerëzit Nuk i ngjajnë më njëri – … Continue reading

Poezi nga Eloi Xhani

Poezi nga Eloi Xhani   Një grua.! midis meje dhe poezisë qëndron gjithnjë një grua gjysmëlakuriq të cilën nuk e njoj e që çdo natë më buzëqesh dhimbshëm … ..besoj keni idenë për çka them besoj e dini buzëqeshjen e … Continue reading

KUR DEKOROHEJ MIKU YNË, DR. FATMIR TERZIU… ( Me titullin e lartë, “Mjeshtër i Madh” ) / Nga: Prof. Murat Gecaj; publicist e studiues

KUR DEKOROHEJ MIKU YNË, DR. FATMIR TERZIU… (Me titullin e lartë, “Mjeshtër i Madh”) Nga: Prof. Murat Gecaj          publicist e studiues   Nga e djathta:Fatmir e Luçi Terziu dhe M.Gecaj (Tiranë, 22 qershor 2017) 1. Kishte disa ditë,  qëkur … Continue reading

Poezi nga Dije Lohaj

Poezi nga Dije Lohaj   KUSH MA BURGOSI ATDHEUN? Sërish po shpojnë, Ndjenjat absolute të trishtimit, Në qiellin tim të përbërë prej jush, Silleni vërdallë Në këtë planet që mendoni Se ju na e krijuat, Në këtë planet Ku po … Continue reading

Shtepise Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik ” Princesha e Zadrimës”, të autores Gjyste Dajani

Shtepise Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik ” Princesha e Zadrimës”, të autores Gjyste Dajani   Titulli: Princesha e Zadrimës Autor: Gjyste Dajani Redaktor ILMI DERVISHI Recenca AIDA DAJANI Korektor ALKET DAJANI Botimi i parë, 2017 ISBN: 978-9928-223-94-4 Përgatiti për botim: Roland Lushi ©Të … Continue reading