KONFERENCË SHKENCORE, NË NDERIM TË AKADEMIKUT SHABAN DEMIRAJ / Nga: Prof. Murat Gecaj publicist e studiues-Tiranë

  Në 95-vjetorin e lindjes: KONFERENCË SHKENCORE, NË  NDERIM  TË AKADEMIKUT SHABAN DEMIRAJ   Nga: Prof. Murat Gecaj publicist e studiues-Tiranë   Sot paradite, në mjediset e Ministrisë së Arsimit dhe Sporteve, në kryeqytet,  Akademia Shqiptare e Shkencave dhe Arteve … Continue reading