NDAL KORRUPSIONIT DHE GRABITJES SË PRONËS / Nga Petro Luarasi

download

NDAL KORRUPSIONIT DHE GRABITJES SË PRONËS

 

Nga Petro Luarasi

https://www.facebook.com/petro.luarasi

 

Nga nje mik u informova dhe u pohua nga Marie Gusho,   vajza e Poetit Kombetar , Nderit të Kombit, Lasgush Poradeci, se poetit  i është grabitur prona!!! Prona eshte truall buze liqenit te Pogradecit , me siperfaqe 462m2. ne perendim te hotelit 1Maji, 3 m larg nderteses. dhe perdoret si mjedis sherbimi. Te bijat Kostandina dhe Maria ndonëse kane nje urdher ekzekutimi, ai nuk zbatohet per shkak te korrupsionit! Madje nje burokrat ne Ministrinë e Drejtësisë guxoi t’iu thotë: – E kush jeni ju që t’ju kthej pronën!! – Ne jemi vajzat e Lasgush Poradecit, Nder i Kombit’. – Punë e madhe! Unë jam…     Dhe unë si qytetar pyes: Kush e qysh e ka përzgjedhur këtë të na mbrojë drejtësinë e ligjin!!! Kush e ushqen korrupsionin ne Shqiperi dhe grabitjen e pronave???!!!

Ftoj qytetaret e ndergjegjshem, mediat dhe zyrtaret e shtetit qe ta perhapin lajmin, te ndihmojne te zbatohet ligji dhe te luftohet korrupsioni

Kontaktoni vajzat e Llazar Gushos (Lasgush Poradecit) Kostandina e Marie Gusho  Tel 0682271911

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s