Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin ”Na e vranë ëndrrën ” të autorit Daut Hoxha dhe me reçensë të Fatmir Minguli .

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin  ”Na e vranë ëndrrën ” të autorit Daut Hoxha  dhe me reçensë  të Fatmir Minguli  .   Redaktor : Mynevere Hoxha Korrektor : Mynevere Hoxha Reçensues : Fatmir Minguli Punoi në kompjuter : Vjollca Maloku Kopertina … Continue reading

KRIJOHET DHE JEPET ÇMIMI I RI LETRAR, “SKËNDER HASKO” (Shpallet nisma e re, “Libra, për ditëlindjen e fëmijëve tanë”) / Nga: MURAT GECAJ

KRIJOHET DHE JEPET ÇMIMI I RI LETRAR, “SKËNDER HASKO” (Shpallet nisma e re, “Libra, për ditëlindjen e fëmijëve tanë”) Nga: MURAT GECAJ     Skënder Hasko   Ja, përsëri  sot na “mblodhi” shkrimtari e publicisti i ndjerë, Skënder Hasko (2 … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon Vëllimin Poetik ”Figurat e ndritura ” të autorit DENILU dhe me parathënie të Flora Luca .

Shtëpia Botuese “ADA” publikon Vëllimin Poetik ”Figurat e ndritura ” të autorit DENILU dhe me parathënie të  Flora Luca .   Autori : DENILU Titulli : Figurat e ndritura ndriçojnë vargun tim Redaktor: Dorjana Sterkaj Botimi i parë, 2015 Përgatiti për … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon Vëllimin Poetik ” STINËT E DASHURISË” të autores DAVA NIKOLLI dhe me parathënie të autores Vjollca Shurdha.

  Shtëpia Botuese “ADA” publikon Vëllimin Poetik ” STINËT E DASHURISË” të autores DAVA NIKOLLI dhe me  parathënie të autores Vjollca  Shurdha.   STINËT E DASHURISË, poezi Autore :DAVA NIKOLLI   Redaktore & Korrektimi VJOLLCA SHURDHA NB/. Redaktimi e korrektimi i këtij … Continue reading