“BIRI I BOTES”, si bir i çdo shtëpie ( Mendime, rreth romanit të Demir Gjergji ) / Nga: Drita Lushi

    “BIRI I BOTËS”, si bir i çdo shtëpie  ( Mendime, rreth romanit të Demir Gjergji )       Nga:  Drita Lushi  http://www.tiranaobserver.al/biri-i-botes-si-bir-i-cdo-shtepie/     “Jeta?…Jeta përbëhet nga sekondat, orët, ritmet e frymëmarrjes,ditët, rrahjet e zemrës,nga lëvizjet dhe … Continue reading

Poezi nga Mirvete Mehmeti

Poezi nga Mirvete Mehmeti     Lufta e jetës   Hapat lëviznin nën gjysëm fryme, dhembja mbështet në gjoks vajtesën e njerzve radhitur si krushqit e dasmës së verdhë që ngjethin flokët… I pa njohur Stankoveci i ringjalljes, Stankoveci i … Continue reading