Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik ” Erdhi… ” të autores Mirela Sarolli Ropi dhe parathënie të autores Eliverta Anelli Kanina.

  Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik  ” Erdhi… ”  të autores  Mirela Sarolli Ropi dhe parathënie të autores  Eliverta Anelli  Kanina.     Titulli : Erdhi… Autore: Mirela Sarolli Ropi Redaktor: ILMI DERVISHI Kopertina: LEFTER BABI ART   Copyright-Mirela … Continue reading

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik ” Udha e Diellit” të autorit Eduart Mata dhe redaktim të shkrimtarit Lulzim Hajdari.

    Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik ” Udha e Diellit” të autorit Eduart Mata dhe redaktim të shkrimtarit Lulzim Hajdari.      Titulli:  Udha e Diellit Autor:  Eduart Mata Redaktoi : Lulzim Hajdari Recesent :  Vera Istrefaj Kopertina : … Continue reading