“Nuk ka asgjë më të ëmbël se atdheu!” Shënime për librin “Vepra 1 – vlerësime, opinione, intervista, refleksione” të Hysen Ibrahimit. / Shkruan : Viron Kona

          “Nuk ka asgjë më të ëmbël se atdheu!” Shënime për librin “Vepra 1 – vlerësime, opinione, intervista, refleksione” të Hysen Ibrahimit.   Shkruan : Viron Kona      1.   Hedh vështrimin në etazherin tim dhe shoqëroj me … Continue reading