Dr. Sc. Bedri Bahtiri: Fjala me rastin e promovimit të Librit “Hartimi i legjislacionit në Republikën e Kosovës” të Mr. Sc. Besim Kajtazi, botuar nga GIZ, Prishtinë 2016

    Dr. Sc. Bedri Bahtiri: Fjala me rastin e promovimit të Librit “Hartimi i legjislacionit në Republikën e Kosovës”  të Mr. Sc. Besim Kajtazi, botuar nga GIZ, Prishtinë 2016     Zonja dhe zotërinj të respektuar,   Kam nderin … Continue reading