Luan Rama: Pavarësia intelektuale, gjëja më e çmuar që mund të kemi – Intervistë me diplomatin, historianin, publicistin dhe shkrimtarin e shquar Luan Rama / Bisedoi: Raimonda Moisiu

Luan Rama: Pavarësia intelektuale, gjëja më e çmuar që mund të kemi   Intervistë me diplomatin, historianin, publicistin dhe shkrimtarin e shquar Luan Rama     Luan Rama është ndër shkrimtarët, historianët, studiuesit dhe përkthyesit më produktivë, i rëndësishëm dhe shprehës … Continue reading