Akademik Prof.Dr.Skendër Kodra : 9 vjetori i Pavarësisë së Kosovës na kujtonë të gjitha sakrificat shumëvjeçare të popullit të Kosovës dhe dëshmorëve të kombit në rrugën drejtë lirisë, pavarësisë dhe demokracisë.

Akademik Prof.Dr.Skendër Kodra : 9 vjetori i Pavarësisë së Kosovës na kujtonë të gjitha sakrificat shumëvjeçare të popullit të Kosovës dhe dëshmorëve të kombit në rrugën drejtë lirisë, pavarësisë dhe demokracisë.   Akademik Prof.Dr.Skendër Kodra,Ph.D Me rastin e shënimit të … Continue reading