Poesie di Alma Gjini

Poesie di Alma Gjini   Mi strinsi in silenzio Come una luna assonnata e stanca Stretta nella morsa del tempo assente passante di strade che brulicano di superficialità -stretto, troppo stretto il sentiero – E così che ti ho dismesso … Continue reading

Shqipëria – një Status Quo i Stërgjatur / Intervistë me shpend Sollaku Noe që është marrë nga Gilmana Bushati plot 6 vjet më parë, për “Gazeta Shqiptare”…

Shqipëria – një Status Quo i Stërgjatur Intervistë që  është marrë nga Gilmana Bushati plot 6 vjet më parë, për “Gazeta Shqiptare”… Shënime të redaksisë: – Shkrimtari dhe poeti Shpendi Sollaku Noe flet për ngjar­jet e vitit 1991. – “Armët … Continue reading