“Zonjëzemra”, vëllimi më i fundit poetik i piktores dhe autores Irina Hysi, botim i Shtëpisë Botuese “UET PRESS” mirëpret lexuesit në Panairin e Librit , Durrës – 2017.

“Zonjëzemra”, vëllimi më i fundit poetik i piktores dhe autores Irina Hysi, botim i Shtëpisë Botuese “UET PRESS” mirëpret lexuesit në Panairin e Librit , Durrës – 2017.     Dritëhijet dhe mesazhi i madh hyjnor që përcjell “ Zonjëzemra” … Continue reading