Poezi nga Nora Halili

Poezi nga Nora Halili     ASGJË   Asgjë … Mu mbështoll në mendje, ndieva se mushkëritë mu shterën. Asgjë… As dielli, as pranvera… Me sytë e shpirtit shigjetova errësirën. Asgjë.. As UNË as TI… Gjithëçka dhe asgjë, Epikrizë…   … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me humor, aforizma dhe ese “MADHËSHTIA E URTËSISË”  të autores Delina Kreka

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me humor, aforizma dhe ese “MADHËSHTIA E URTËSISË”  të autores Delina Kreka Libri është ushqimi shpirtëror dhe shoku më i ngushtë i lexuesit. Është ushqim shpirtëror i domosdoshëm. Pse jo? Me librin, njeriu e ka … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “SHTEGËTIM ZANASH” të autores Dava Nikolli me redaktim dhe parathënie nga Vjollca Shurdha

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “SHTEGËTIM ZANASH” të autores Dava Nikolli me redaktim dhe parathënie nga Vjollca Shurdha Duke përkthyer bagazhin artistik dhe kulturor në gjuhë poetike, autorja krijon degë pas dege pemën gjenealogjike të ndikimeve dhe referencave, nga … Continue reading