Për vëllimin antologjik “ESPALIER ME ERËN” të poetes dhe përkthyeses Marjeta Shatro – Rrapaj / Nga: Bekim Alizoti

Për vëllimin antologjik “ESPALIER ME ERËN” të poetes dhe përkthyeses Marjeta Shatro- Rrapaj Antologjia poetike e poetëve nga të gjitha kontinentet e përkthyer me mjeshtëri nga poetja Marjeta Shatro -Rrapaj është një ditar artistik, një pasqyrë magjike ku lexuesi shikon, … Continue reading

E fshehta e dorёshkrimit / Nga: Fatmir Minguli

E fshehta e dorёshkrimit  Dorёshkrimet nuk digjen                                                                         Mihail Bulgakov   Nga: Fatmir Minguli Nё kёto ditё karantine  duket se vlera e atij rafti modest me libra tё vendosura krejt pa rregull, nё koridorin e ngushtё tё shtёpisё,  sikur merr … Continue reading