Sabajeta Peposhi

    Sabajeta Peposhi         Sabajeta Peposhi u lind në Kukës më 20 qershor 1986. Ajo me përkushtim dhe talent dhe dhunti në lëmën e krijimtaris si poetike dhe prozatore, u përpoq të formësonte profilin e vet, … Continue reading