Poezia italiane, si përshfaqje dhe përndritje në gjuhën e letrave shqip. (Referim rreth Veprës Letrare « Antologjia e Poezisë Italiane », të përkthyer nga autori Sinan Vaka) / Nga Agron Shele

  Poezia italiane, si përshfaqje dhe përndritje në gjuhën e letrave shqip.   (Referim rreth Veprës Letrare « Antologjia e Poezisë Italiane », të përkthyer nga autori Sinan Vaka)       Nga Agron Shele     Poezia italiane, si poezi me … Continue reading

Publikohet libri më i ri estetik “Refleksione lirike” , i autores Zejnepe Alili – Rexhepi / Ekzaltimi i një sfondi letraro – artistik – Nga Hasan Qyqalla

    Publikohet libri më i ri estetik  “Refleksione lirike” , i autores  Zejnepe Alili – Rexhepi         Ekzaltimi i një sfondi letraro – artistik    Nga Hasan Qyqalla       Libri më i ri “Refleksione … Continue reading