“Petro Zheji, eksploruesi mesianik i rolit të shqipes” ( “Roli mesianik i shqipes. Rënia e Kullës së Babelit”, libri i sapobotuar i studiuesit, gjuhëtarit Petro Zheji nga Botimet UET-Press. ) / Intervistë me drejtoreshën e UET-Press, Valbona Nathanaili.

  “Petro Zheji, eksploruesi mesianik i rolit të shqipes”   “Roli mesianik i shqipes. Rënia e Kullës së Babelit”, libri i sapobotuar i studiuesit, gjuhëtarit Petro Zheji nga Botimet UET-Press.     Intervistë me drejtoreshën e UET-Press, Valbona Nathanaili.   … Continue reading

Valbona Hani

    Valbona Hani   Valbona Hani lindi më 19.06. 1976 në fshatin Dëshiran dhe u rrit nga një familje modeste shqiptare, ku mikëpritja dhe bujaria janë në radhë të parë. Shkollën fillore dhe të mesme e kreu në vendlindjen … Continue reading