Shtëpia Botuese “ADA ” publikon romanin “ Koleksionisti i ikjeve “ të autorit Petrit Sulaj dhe redaktim të Lida Lazaj.

Shtëpia Botuese “ADA ” publikon romanin  “ Koleksionisti i ikjeve “ të autorit  Petrit Sulaj dhe redaktim të  Lida Lazaj.   Titulli i librit: Koleksionisti i ikjeve Autor: Petrit Sulaj Redaktore: Lida Lazaj Formati: 14 X 20 ISBN: 978-9928-193-67-4   Roland … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA ” sjell ribotimin e librit “ ËNDRRËS I DHASHË JETË “ të poetes Dava Nikolli dhe redaktim të poetes dhe përkthyeses Vjollca Shurdha.

  Shtëpia Botuese “ADA ” sjell ribotimin e librit  “ ËNDRRËS I DHASHË JETË  “ të poetes   Dava Nikolli dhe redaktim të poetes dhe përkthyeses Vjollca Shurdha.   -Titulli: ËNDRRËS I DHASHË JETË -Autore: Dava Nikolli -Redaktore & Korrektore: Vjollca … Continue reading