Shtëpia Botuese “VLLAMASI” publikon Vëllimin poetik ” “SFIDAT E SHPIRTIT” të autores Donika Hamitaj dhe redaktim të shkriùtarit e poetit Vullnet Mato.

  Shtëpia Botuese “VLLAMASI” publikon Vëllimin poetik ” “SFIDAT E SHPIRTIT” të autores Donika  Hamitaj dhe redaktim të shkriùtarit e poetit Vullnet Mato.     DOLI NGA SHTYPI I SHTËPISË BOTUESE “VLLAMASI” LIBRI I DYTË ME POEZI, I POETESHËS SË TALENTUAR, DONIKA HAMITAJ: … Continue reading