Shuhet shkrimtari i mirënjohur korcar Petraq Zoto-ky rrëfimtar terrifik, Pionier i letrave shqipe. ( Tronditet komuniteti i Letrave Shqipe, dhe Klubi i Shkrimtarëve “Bota e Re”, Korcë! ) / Nga : Raimonda MOISIU

  Shuhet shkrimtari i mirënjohur korcar Petraq Zoto-ky rrëfimtar terrifik, Pionier i letrave shqipe. Tronditet komuniteti i Letrave Shqipe, dhe Klubi i Shkrimtarëve “Bota e Re”, Korcë! Rest in Peace MJESHTËR i Rrëfimit dhe Dialogut!     Nga : Raimonda … Continue reading