The Devil I Paid for Advice – By Jeta Vojkollari / The Reader’s Voice – Dorjana Stana

  The Reader’s Voice   The Devil I Paid for Advice     By Jeta Vojkollari   http://www.JetaVojkollari.com http://www.friesenpress.com/bookstore/title/119734000018904009 http://www.amazon.com/dp/B00ZARLZMU/?tag=friesenpressc-20       Dorjana Stana: Manager, Elite Sport Academy, Albania   1.I am reading your book, I haven’t finished it … Continue reading

DRITËHIJE DHE FAKTE TË REJA MBI VRASJEN E HEROIT TË POPULIT, ZAHO KOKA – Rrëfen eskluzivisht për herë të parë 90-vjeçarja me nënë gjermane Varvara Milo Baka ( Gjidede) / Nga Agron Mema

DRITËHIJE DHE FAKTE TË REJA MBI VRASJEN E HEROIT TË POPULIT, ZAHO KOKA   Rrëfen eskluzivisht për herë të parë 90-vjeçarja me nënë  gjermane  Varvara Milo Baka ( Gjidede)     Nga Agron Mema     Me baba shqiptar nga … Continue reading