Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin ” Përbindëshat e retorikës” të autorit Met Dervishi dhe redaktim të Dr. Manjola Zaçellari.

  Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin ” Përbindëshat e retorikës” të autorit Met Dervishi dhe redaktim të Dr. Manjola Zaçellari.     Titulli i librit: Përbindëshat e retorikës Autor: Met Dervishi Redaktore shkencore: Dr. Manjola Zaçellari Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati: … Continue reading