LYPËSI

  Tregim nga Miltiadh DAVIDHI     LYPËSI   E shikoja shpesh nëpër rrugët e qytetit me dorën të zgjatur duke lypur, ashtu si dhe disa lypësa të tjerë. Dhe të gjithë e thërrisnin lypës, ndonëse dhe ai si ne, … Continue reading

Poems by Opal Ingram

Poems by Opal Ingram     Vulnerable Love~   Your Love is Vulnerable It wraps me into a state of passion Vulnerable Love a Kinda Love that Lasts forever Vulnerable Love!   © Opal Ingram all rights reserved April/2014  @Opal Expressions … Continue reading

“WORLD UNION OF POETS CELEBRATES THE POWER OF POETRY: AIMS TO BRING A REVOLUTION IN THE CONSCIOUSNESS OF TIME. / Issued by: Dr. J.S. ANAND, AMBASSADOR AND GENERAL DIRECTOR WUP

  “WORLD UNION OF POETS CELEBRATES THE POWER OF POETRY: AIMS TO BRING A REVOLUTION IN THE CONSCIOUSNESS OF TIME.   Dr. J.S. Anand, from India, Ambassador of WUP, and General Director, presides over the Jury for the International Award … Continue reading