Shtëpia Botuese ” ADA” publikon romanin ” Revolucionarët” të autorit Erjon PAPAGJONI

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon romanin ” Revolucionarët” të autorit Erjon PAPAGJONI Titulli: REVOLUCIONARËT Autor – Erjon PAPAGJONI Redaktor – Josif PAPAGJONI Meri LALAJ   Përgatiti për botim: Roland LUSHI ©Të drejtat autorit Formati: 14×20 Tirazhi: 300 kopje ISBN: 978-9928-223-77- 7 … Continue reading

Shtëpia Botuese “MUZGU”, ka publikuar vëllimin poetik “Në folenë e dallëndyshes” të autores Liljana Quku dhe parathënie nga botuesi Mark Simoni

Shtëpia Botuese “MUZGU”, ka publikuar vëllimin poetik “Në folenë e dallëndyshes” të autores Liljana Quku dhe parathënie nga botuesi Mark Simoni Nuk është cilësi letrare dhe kategori estetike volumi i një vepre. Janë dimensione të tjera artistike që e shquajnë atë. Patjetër … Continue reading