Publikohet Nr -192 i Revistës Letrare ” Obelsik me botues Roland Lushi

Publikohet Nr -192 i Revistës Letrare ” Obelsik me botues Roland Lushi

Emra si Lasgush Poradeci, Martin Camaj, tregime nga Armir Shkurti, si dhe nga letërsia botërore me përfaqësues të shquar si,  Xon M. Koetze apo Presidente e IWA, Teresinka Pereira  dhe botimet e Shtëpisë Botuese ” ADA” përbëjnë dhe risinë e publikimit në këtë numër.

Miq të letrave, nga nesër dt 19 prill 2017, në të gjitha pikat e shitjes së shtypit të përditshëm, numri i ri i revistës letraro-artistike “OBELISK” Nr.192 është për ju.

 

Botues: Roland Lushi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s