Poezi nga Sonja Haxhia

Poezi nga Sonja Haxhia   TI JE NDRYSHE Ti, që shpirtrat s’i shtrydh dot në centrifugë Ti, që mbase je e ndryshme në këtë univers Përqafoje paqe-qetësinë dhe këndoji veç një refreni: Indiferentizmit. Futu thellë atje dhe bërtiti tolerancës së … Continue reading

Rreth aktit letrar të shkrimtarit, poetit dhe publicistit, IZET SHEHU Një letrar që nga ferri na ofron dorën e dashurisë / Nga: Hyqmet HASKO

Rreth aktit letrar të shkrimtarit, poetit dhe publicistit, IZET SHEHU  Një letrar që nga ferri na ofron dorën e dashurisë    Nga:  Hyqmet HASKO  Izet Shehu është shkrimtar, poet, publicist, ish-deputet i Kuvendit të Shqipërisë, një individ i fushës së … Continue reading