Poezi nga Rudina Mërkuri

Poezi nga Rudina Mërkuri   Poezia e Rudinës kalon përmes ideimeve fluide dhe depërton në shtjellën e mendimeve të thella filozofike, përshfaqje kjo që në koncept, formë apo paraqitje grafike sjell atë akuariel ngjyrash, ku çdo përndritje deshifron gjurmë ndjenje … Continue reading

Poems by SWANSH

Poems by SWANSH   Crumbling Minarets Standing high and aloft on the horizon Talking to the clear and azure sky The Minarets tell a story untold A story of times that are gone by A story of people who ruled A … Continue reading