DIANA ZHITI: “SI TEMË KRYESORE TË POEZIVE TË MIA, VEÇOJ MBIJETIMIN E ËNDRRAVE…” (Bisedë me autoren Diana Zhiti, për librin e parë të saj, “Ëndërr ishte…”) / Nga: Prof. Murat Gecaj: publicist e studiues

DIANA ZHITI: “SI TEMË KRYESORE TË POEZIVE TË MIA, VEÇOJ MBIJETIMIN E ËNDRRAVE…” (Bisedë me autoren Diana Zhiti, për librin e parë të saj, “Ëndërr ishte…”) Nga: Prof. Murat Gecaj         publicist e studiues   1.Në fillim të kësaj Bisede … Continue reading

Shtëpia Botuese “Meshari” publikon vëllimet poetike “ANATEME E PATHËNE” dhe “UNIVERSI POETIK” të autorit Agim Desku

Shtëpia Botuese “Meshari” publikon vëllimet poetike “ANATEME E PATHËNE” dhe “UNIVERSI POETIK” të autorit Agim Desku   Titulli: ANATEME E PATHËNE Autor: Agim DESKU Redaktor: Ramadan Asllani Recesent: Tefik Selimi, Florim Zeqa e Ariana Bytyqi Shtëpia Botuese: MESHARI Dizajn artistik: Driton   Titulli: UNIVERSI POETIK Autor: … Continue reading