Lela Kokona Dardha

Lela Kokona Dardha Shkrimtarja Lela Kokona Dardha, ka lindur në Tiranë në vitin 1950. Ka mbaruar shkollën e gjuhëve të huaja, për rusisht. Zotëron gjuhën Italiane dhe gjuhën frënge. Ajo ka filluar të shkruajë qysh herët, por pa pasur mundësi … Continue reading

Dalla Bielorussia le poesie di Maria KOBETS

Dalla Bielorussia le poesie di Maria KOBETS https://farapoesia.blogspot.com/…/dalla-bielorussia-le-poes… Poetessa bielorussa, traduttrice, redattrice del dipartimento di notizie della Broadcasting Company “Brest”. Autrice di tre raccolte di poesie, partecipante a numerose raccolte collettive, membro dell’Unione degli scrittori di Bielorussia, membro dell’Unione degli … Continue reading