BOLI / Marija Najthefer Popov

  Marija Najthefer Popov     BOLI   Zagrmite gromovi bez bljeska upozoravajućeg Proključajte vulkani Šiknite svoje erupcije Šibajte vetrovi Tornada sveuništivih Udrite talasi razbijte obalu Plamtite požari nesreću spržite Lijte kiše monsunske … Ričite krvoločno zverinje Sprži Sunce moje … Continue reading

Dashuria si pafundësi tingujsh, dritash dhe ëndrrash (Rreth dymbëdhjetë librave të Sabit Rrustemit HYJNORJA IME JE TI, të përfshirë në katër vëllime) / Nga: Timo Mërkuri

  Dashuria si pafundësi tingujsh, dritash dhe ëndrrash (Rreth dymbëdhjetë librave të Sabit Rrustemit HYJNORJA IME JE TI, të përfshirë në katër vëllime)   “Sabit Rrustemi është nga poetët e rrallë të botës sonë që me prirje dhe me përkushtim … Continue reading