Poetika e Jeton Kelmendit, si inspirim dhe meditim i thellë filozofik. / Shkëputur nga Libri Eseistik ” Ngjyrime Universale (Ese-1) me autor Agron Shele

Poetika e Jeton Kelmendit, si inspirim dhe meditim i thellë  filozofik. Shkëputur nga Libri Eseistik ” Ngjyrime Universale (Ese-1) me autor Agron Shele Poezia, si atribut i fuqisë shpirtërore të njeriut dhe shprehja më e lartë e fjalës së përzgjedhur, ngrihet … Continue reading

Vështrimi për veprën “Fli të bëhet natë” i Mimoza Berishës nga përurimi i mbajtur në Pallati i Kulturës-Durrës 19 gusht 2014 / Nga Safet Hyseni

Vështrimi për veprën “Fli të bëhet natë” i Mimoza Berishës nga përurimi i mbajtur në Pallati i Kulturës-Durrës 19 gusht 2014  Nga Safet Hyseni Të lexosh librin me poezi “Fli të bëhet natë” dhe të mbetesh indiferent për pa shkruar … Continue reading

Vështrimi për veprën “Poetika e rrëfimit letrar” e Dr. Zejnepe Alili-Rexhepi nga përurimi i mbajtur në Pallati i Kulturës-Durrës 19 gusht 2014 / Nga Safet Hyseni

  Vështrimi  për veprën “Poetika e rrëfimit letrar” e Dr. Zejnepe Alili-Rexhepi nga përurimi i mbajtur në Pallati i Kulturës-Durrës 19 gusht 2014           Nga Safet Hyseni     Libri “Poetika e rrëfimit letrar” e studiueses … Continue reading