Matteo Pulizzi: Atdheu i dytë për mua është Shqipëria “Vendi i Shqiponjave ” / Për gazetën “Telegraf” intervistoi Sabri Zeqiri

  Matteo Pulizzi   http://gazetatelegraf.com/matteo-pulizzi-atdhe-i-dyte-per-mua-eshte-shqiperia-vendi-i-shqiponjave/   Matteo Pulizzi: Atdheu  i dytë për mua është Shqipëria “Vendi i Shqiponjave ”    Intervistoi  Sabri Zeqiri   Zoti Matteo na thuani diçka rreth jetës tuaj në fëmijëri? Fëmijëria ime? Si djemt të tjerë … Continue reading

Në prag të 7 Marsit: FESTA E MËSUESIT, ME LULE DHE LIBRA… (Veprimtari e Shoqatës së Arsimtarëve të Shqipërisë) / Nga: prof. Murat Gecaj – Sekretar i Përgjithshëm i SHASH

Në prag  të 7 Marsit: FESTA E MËSUESIT, ME LULE DHE LIBRA… (Veprimtari e Shoqatës së Arsimtarëve të Shqipërisë) Nga: prof. Murat Gecaj Sekretar i Përgjithshëm  i SHASH     Kryetarja e ShASh, Yllka Beçi, duke i përshëdetur pjesëmarrësit (Foto … Continue reading

Një libër për moralin, drejtësine e dashurinë në kohë lufte ( Intervistë me shkrimtarin Mustafa Ismaili ) / Intervistoi: Jeta Vojkollari

Një libër për moralin, drejtësine e dashurinë në kohë lufte Intervistë me shkrimtarin Mustafa Ismaili     Intervistoi: Jeta Vojkollari   Romani juaj ”Rruga pa adrese” me sjell ndermend romanin “Vilet e zemerimit” te autorit te famshem amerikan John Steinbeck. … Continue reading

Në përvjetorin e rënies së Adem Jasharit: NË NJË KËSHTJELLË LEGJENDARE TË PREKAZIT ( Nga blloku i shënimeve ) / Nga: Prof. Murat Gecaj ; publicist e studiues-Tiranë

Në përvjetorin e rënies së Adem Jasharit:                     NË NJË KËSHTJELLË  LEGJENDARE TË PREKAZIT           ( Nga blloku i shënimeve )                                              Nga: Prof. Murat Gecaj publicist e studiues-Tiranë   Sot, po shikoja me vëmendje dy data në kalendar…Ato lidhen … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon Vëllimin Poetik “ Shenja shpirti” të autores Selvi Beçaj / Harmoni – Parathënia e librit nga redaktori Demir Gjergji

Shtëpia Botuese “ADA” publikon Vëllimin Poetik “ Shenja shpirti” të autores  Selvi Beçaj Titulli: Shenja shpirti Autor: Selvi Beçaj Redaktor: Demir Gjergji Pergatiti për botim: Roland Lushi Botim i parë, 2015 Tirazhi: 500 kopje ISBN: 978-9928-193-58-2 © Të gjitha të … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon Vëllimin Poetik “Ditari i gushtit ” të autores Zhuljeta Grabocka Çina / Vargjet lindin kur kujtimet jetojnë! – Parathënia e librit nga Arjan Th. Kallço

    Shtëpia Botuese “ADA” publikon Vëllimin Poetik “Ditari i gushtit ” të autores Zhuljeta Grabocka Çina .   Titulli i librit: Ditari i gushtit Autor: Zhuljeta Grabocka Çina Redaktor: Angjelina Xharra Muazez Kanushi Botimi i parë, 2015 Tirazhi: 300 kopje … Continue reading