PËRJETËSIMI POETIK I LIRISË ( Antologjia poetike “Lulëkuqet e lirisë- Çdo shesh një përmendore” e autorit Dibran Fylli ) / Nga: Abdyl KADOLLI

  PËRJETËSIMI POETIK I LIRISË       Nga: Abdyl KADOLLI   Antologjia poetike “Lulëkuqet e lirisë- Çdo shesh një përmendore” e autorit Dibran Fylli  është botim i sivjetmë i  SHB “Meshari” të Prishtinës. Është kjo një lirikë atdhedashurie , … Continue reading

ROMANI “MATURA E PAHARRUAR” I SHKRIMTARIT VULLNET MATO NJË LIBËR I DËSHIRUAR NGA TË GJITHË MATURANTET DHE ADOLESHNTËT. / Nga: Vjollca Tiku Pasko

  ROMANI “MATURA E PAHARRUAR” I SHKRIMTARIT VULLNET MATO NJË LIBËR I DËSHIRUAR NGA TË GJITHË MATURANTET DHE ADOLESHNTËT.       Nga Vjollca Tiku Pasko   Teksa shikoja djalin tim katërmbëdhjetëvjeçar të përqendruar mbi një libër, vura re se … Continue reading

Elizabeth Esguerra Castillo

  Elizabeth Esguerra Castillo   Elizabeth Esguerra Castillo is a Professional Feature Writer/Creative Writer/ Journalist/ Blogger/Published International Poet and Author/Online English Instructor for Koreans. She is the eldest child of the late Roberto N. Castillo and Elisa E. Castillo, who … Continue reading

SHARON ANSAY VILLAVERDE

 SHARON ANSAY VILLAVERDE     Sharon Ansay Villaverde is a poet,  educator (Master Teacher I), module and curriculum writer, researcher, lecturer, Campus Journalism/Filipino trainer, facilitator, blogger and photographer. She is currently a Professor of Biological Sciences and Language (Filipino) at … Continue reading