Shtëpia Botuese “ADA ” publikon librin me poezi ” Nuanca dashurie ” të autorit Florin Islamaj dhe redaktim të Lulzim Hajdarit.

  Shtëpia Botuese “ADA ” publikon librin me poezi ” Nuanca dashurie ” të autorit  Florin Islamaj   dhe redaktim të Lulzim Hajdarit.     “Nuanca dashurie” te autorit Florin Islamaj Redaktor: Lulzim Hajdari Recensent: Vera Istrefaj Botimi i parë, 2015 … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA ” publikon librin me poezi ” Trokas” të autores Mirela Ropi dhe redaktim të Ilmi Dervishit.

  Shtëpia Botuese “ADA ” publikon librin me poezi ” Trokas” të autores Mirela Ropi dhe redaktim të Ilmi Dervishit.   Mirela Ropi vjen me librin me poezi “Trokas” Redaktor: ILMI DERVISHI Recensa: ELONA MEHMETAJ Korrektore: OLIMBI SHARE Kopertina: Lefter … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA ” publikon veprën e një figurë embelematike të politikës dhe kuturës shqiptare, atë të ISUF LUZAJ , me titull “ Princesha Rugina “ dhe të përgatitur nga Zyba Hasa

  Shtëpia Botuese “ADA ” publikon  veprën  e një figurë embelematike të politikës dhe kuturës shqiptare, atë të ISUF LUZAJ , me titull “ Princesha Rugina “ dhe të përgatitur nga Zyba Hasa.     Titulli : Princesha Rugina Autor : Isuf … Continue reading