Shtëpia Botuese “ADA ” publikon librin me poezi ” Trokas” të autores Mirela Ropi dhe redaktim të Ilmi Dervishit.

11235388_10205846873403707_6620234832907689355_n

 

Shtëpia Botuese “ADA ” publikon librin me poezi ” Trokas” të autores Mirela Ropi dhe redaktim të Ilmi Dervishit.  

Mirela Ropi vjen me librin me poezi “Trokas”

Redaktor: ILMI DERVISHI
Recensa: ELONA MEHMETAJ
Korrektore: OLIMBI SHARE
Kopertina: Lefter Babi Art
Punoi në kompjuter: Ilia Ago

Copyright-Mirela Ropi-2015
Të gjitha të drejtat e këtij botimi
janë të rezervuara.

Botim i parë, 2015
Tirazhi: 200 kopje

Roland-Lushi
Roland Lushi
Shtëpia Botuese “ADA”
Rruga: Nasi Pavllo Nr.20
E-mail: rlushi@yahoo.it
Cel: +3554 68 221 9016
Tiranë, qershor 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s